Liikuntahalli pysyy Orivedellä vielä kiinni

Orivesi noudattaa Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän tiistaista suositusta, jonka mukaan aikuisten sisäliikuntaharrastukset pidetään yhä keskeytettyinä.

Pandemiaohjausryhmä muistutti tiistain tiedotustilaisuudessa, että myös ministeriö ohjeistaa avaamaan aikuisten sisäharrastukset vasta siinä vaiheessa, kun koronatilanteessa on palattu perustasolle. Pirkanmaalla koronatilanne on rauhoittunut, mutta alue on vielä koronaviruksen kiihtymisvaiheessa.

Jo viime viikolla rajoituksia purettiin siten, että aikuisille annettiin lupa harrastaa ryhmissä ulkotiloissa kunhan turvaohjeet on huomioitu. Nyt turvaohjeistakin voidaan luopua eli joukkuepelit ja ottelutoiminta ulkona ovat mahdollisia.

Orivedellä uimahalli on kuitenkin toistaiseksi avoinna vain eläkeläisille ja kuntoutujille ja liikuntahalli pysyy yhä suljettuna.

Oriveden kaupungin tiedotteessa todetaan, että Pirkanmaan koronatilanne on parempi kuin koko Suomessa keskimäärin. Joillakin alueilla Suomessa koronatilanne on kuitenkin kääntynyt uudestaan huonompaan suuntaan.

– Koronanyrkki muistuttaakin, että rajoituksia puretaan varovaisesti ja että tilanne voi muuttua nopeasti. Kaikkia voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia tulee noudattaa, tiedotteessa muistutetaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?