Uusi ikäryhmä piikille: Rokotuksia pääsevät Juupajoella varaamaan nyt vähintään 55-vuotiaat

Uusi ikäryhmä on nyt otettu Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella koronarokotusten piiriin. Kuva: Juha Jäntti

Koronarokotukset Mäntänvuoren Terveyden alueella ovat edenneet ikääntyneiden ja riskiryhmien rinnalla koko väestön rokotuksiin. Rokotukset laajenevat väestön rokotuksissa nyt 55 vuotta täyttäneiden ryhmään.

Nyt rokotusvuorossa ovat siis vuonna 1966 ja sitä aiemmin syntyneet, ja samanaikaisesti rokotetaan edelleen 16 vuotta täyttäneitä ja tätä vanhempia riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvia.

Rokotusajan voi varata puhelimitse ajanvarausnumeroista 050 375 6505 tai 040 574 1434. Numerot vastaavat arkipäivinä ma–to kello 8.30-15.30 ja perjantaisin sekä arkipyhien aattoina kello 8.30–14.15.

Sähköpostilla voi osoitteeseen koronarokotus.mvt@pihlajalinna.fi jättää yhteystietonsa ja tiedon rokotusryhmään kuulumisesta hoitajan yhteydenottoa varten. Ajan voi varata myös Pihlajalinnan terveyssovelluksen chatin kautta terveyskeskuksen aukioloaikoina.

Rokotusajan voi varata ainoastaan näistä kanavista, sillä hoitajapuhelinpalvelu palvelee muissa ajanvarausasioissa. Rokotusten laajentuessa uusin ikäryhmiin ajanvarausnumerot voivat olla alkuun ruuhkautuneet, joten ajanvarauksessa toivotaan kärsivällisyyttä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?