Vielä ehtii mukaan Oriveden Yhdistysrehveille – etäkokouksena pidettävään tapaamiseen on ilmoittauduttava tänään

Oriveden tämän vuoden ensimmäiset Yhdistysrehvit pidetään lauantaina. Tapahtuma järjestetään etäyhteydellä Teams-kokouksena.

Yhdistysrehvit ovat koonneet yhteen kaupungin työntekijöitä ja yhdistys- ja seuratoimijoita ajankohtaisten asioiden äärelle sekä tulevan toiminnan suunnitteluun. Tapaamisia on järjestetty vuodesta 2019 lähtien.

Nyt lauantaina Yhdistysrehveillä on aiheena Orivesi – Suomen Villasukkapääkaupunki -hanke ja vieraana kokouksessa on hankekoordinaattori Ulpu Aho. Lisäksi tilaisuudessa esitellään Avustusverkko-palvelua.

Tilaisuuteen on ilmoittauduttava viimeistään tänään 8. huhtikuuta sähköpostitse kulttuurijohtaja Pia-Maria Ahoselle osoitteeseen pia-maria.ahonen@orivesi.fi

Yhdistysrehveille osallistujat tarvitsevat kokoukseen liittymistä varten älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä toimivan internetyhteyden. Kokouslinkin osallistujat saavat sähköpostiinsa ennen tilaisuutta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?