Koronavirustartunta siirtää FUN Tampereen Keltavihreän vuorokauden huhtikuun loppuun

FUN Tampereen 24 tunnin mittainen hyväntekeväisyyslähetys Keltavihreä vuorokausi siirtyy järjestettäväksi kaksi viikkoa myöhemmin.

Maaliskuun lopussa julkistettu ja alun perin 10. huhtikuuta alkavaksi aiottu Keltavihreä vuorokausi siirretään idean isän, Mikko Aaltosen saatua positiivisen tuloksen koronavirustestissä. Lähetys tahdotaan tuottaa terveys edellä ja laatutakuulla, joten siirtäminen nähtiin järkevimmäksi ratkaisuksi.

Olosuhteisiin nähden hyvin voiva FUN Tampereen Ilves-selostaja sekä koko FUN Tampereen tiimi suuntaavat katseensa jo loppukuun jättilähetykseen. Ilveksen juniorikiekon hyväksi järjestettävä suora maratonlähetys kuullaan FUN Tampereelta huhtikuun viimeisenä lauantaina.

Keltavihreässä vuorokaudessa on luvassa mukaisesti Ilves-henkisiä haastatteluja, kiekkovisailua, hyvää musiikkia, rentoa tunnelmaa sekä yllätyksiä. Jos pudotuspelipaikkansa jo varmistaneella Ilveksellä on kyseisenä päivänä peli, sen ottelulähetys sisältyy myös Keltavihreään vuorokauteen. FUN Tampere selostaa kaikki Ilveksen liigaottelut.

Lue lisää: FUN Tampere tempaisee Ilveksen juniorityön hyväksi – Ilves-selostaja avaa juontajan uransa 24 tunnin suoralla lähetyksellä

Lähetyksellä kiinnitetään huomioita huhtikuun alussa alkaneeseen ja koko huhtikuun kestävään tekstiviestikeräykseen. Ilves ry:n järjestämällä keräyksellä saadut varat ohjataan Ilves-junioreiden olosuhdemaksuihin ja Kari ”Kilu” Järvisen luistelukouluun.

FUN Tampere kuuluu Tampereella FM-taajuudella 89,0 MHz ja netissä osoitteessa funtampere.fi. FUN Tampere on osa Radio Sun Oy:tä, joka kuuluu Pirmediat-mediaryhmään. Pirmediat-mediaryhmään kuuluvat myös paikallislehdet Oriveden Sanomat, Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Sydän-Hämeen Lehti ja Ylöjärven Uutiset.

Leave a Comment