Vastaa kyselyyn: Kuunteletko musiikkia suoratoistopalvelusta, onko ikävä cd-levyjä tai vinyyliä?

Musiikkia on tarjolla vielä cd-levyilläkin. Kuva: Juha Jäntti

Moni meistä kuuntelee musiikkia päivittäin, jotkut jopa lähes kaiken vapaa-aikansa. Musiikkia on tarjolla monenlaisten kanavien kautta. Radiokanavista löytyy kaikkien mahdollisten musiikkilajien lipunkantajia. Suoratoistopalvelut ovat niille, jotka haluavat valita mitä kuuntelevat, ja ovat valmiita myös maksamaan siitä.

Kaupoissa on edelleen myynnissä jonkin verran cd-levyjä, mutta valikoimat ovat olleet ohentumaan päin sitä mukaa, kun suoratoistopalvelut ovat vallanneet markkinoita. Vinyylilevyt olivat jo kuolemassa sukupuuttoon, mutta ne ovat tehneet paluuta alan vannoutuneiden harrastajien piirissä.

Kerro mikä on sinun ensisijainen tapasi kuunnella musiikkia. Jos haluat, kerro myös, mitä musiikki merkitsee päivittäisessä elämässäsi.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?