Orivesiläissyntyinen Lassi Viljanen on mukana Ylen tv-sarjassa – Muuttopäiväkirjoissa päästään seuraamaan Viljasen ja hänen tyttöystävänsä arkea

Muuttopäiväkirjat, Lassi Viljanen

Orivesiläissyntyisen Lassi Viljasen ja hänen tyttöystävänsä Katin yhteiseloa voi seurata Ylen Muuttopäiväkirjat-ohjelmassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu / Anni Huhtala

Orivesiläissyntyinen, nykyisin Lempäälässä asuva Lassi Viljanen on mukana Ylen tosi-tv-sarjassa Muuttopäiväkirjat.

Sarjassa seurataan neljän nuoren pariskunnan arkea, kun he ovat muuttamassa yhteen. Pariskunnat ovat saaneet puoleksi vuodeksi käyttöönsä pikkukamerat, joilla he ovat tallentaneet arkensa iloja ja suruja.

Ylen ohjelmatiedotteessa kerrotaan, että 28-vuotias Viljanen haaveilee suurista lavoista ja musiikkitaivaan pop-tähteydestä. Sarjassa hän on juuri muuttanut yhteen 28-vuotiaan tyttöystävänsä Katin kanssa. Rivitaloasunnossaan Lempäälässä pari viettää yhdessä aikaa ja hassuttelee.

Esittelytekstissä mainitaan, että Viljanen pyrkii olemaan aktiivisesti esillä sosiaalisessa mediassa. Viljanen kuvaa Katin kanssa huomoristisia videoita, joiden hän toivoo herättävän kiinnostusta hänen uraansa kohtaan.

Ohjelmassa päästään myös seuramaan, kun pariskunta odottaa esikoisensa syntymää. Kati on raskaana ja vauvan laskettu aika on lähellä. Raskaus on sujunut hyvin, mutta loppumetreillä Kati kokee vakavan komplikaation ja vauva on vaarassa. Huolet ja pelko tulevasta ovat läsnä pariskunnan arjessa.

Viljasen ja hänen tyttöystävänsä Katin lisäksi sarjassa seurataan humppilalaisen Viivin ja lahtelaisen Jukan, tamperelaisten Oonan ja Santerin sekä helsinkiläisten Hannan ja Henrin arkea.

Sarja alkaa Yle TV2:ssa 19. huhtikuuta. Tuotantokausi koostuu 11 osasta ja koko sarja julkaistaan samana päivänä myös kokonaisuudessaan Yle Areenassa. Kyse on Muuttopäiväkirjojen toisesta tuotantokaudesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?