Västilän Voiman puheenjohtajana jatkaa Jyrki Tuomaala – seura suunnittelee jo uuden korjaushankkeen aloittamista loppuvuodelle

Västilän Voima ry:n vuosikokous valitsi puheenjohtajaksi edelleen Jyrki Tuomaalan. Hänellä alkaa jo 14. kausi yhdistyksen puheenjohtajana.

Muut johtokunnan jäsenet ovat Ulla Kättö, Tuomas Lemmetty, Pekka Lindroos, Teuvo Myllymäki, Pirjo Uusitalo ja Marjatta Ylönen. Johtokunnan varajäseniksi valittiin Marko Tuominen ja uutena Nico Näkkilä.

Voiman sisäliikuntajaostoa johtaa Aino Lammi, yleisurheilujaostoa Tuomas Lemmetty ja kuntoliikuntajaostoa Marko Tuominen. Keittiötoimikuntaa johtaa Marjatta Ylönen ja Voimatoimikunnan koolle kutsujana on yhdistyksen puheenjohtaja Jyrki Tuomaala.

Jäseniä seurassa on reilu 300.

Yhdessä tekeminen on tärkeä osa toimintaa

Västilän Voima on perustettu vuonna 1914 ja seuralla on nyt meneillään 107. toimintavuosi.

Seuran säännöissä todetaan, että sen tärkein tehtävä on ylläpitää urheilu- ja kuntoliikuntatoimintaa. Viime vuosina toiminnan yhdeksi tärkeäksi osa-alueeksi on tullut myös niin sanotun sosiaalisen toiminnan aktivoiminen.

– Ihmisten hyvinvointi on kokonaisuus, johon kuuluu fyysisen osuuden lisäksi myös henkinen osa-alue. Sosiaalista painotusta seuran toiminnassa voidaan yhä lisätä ja yhdistää sitä perinteiseen kuntoliikuntaan myös tanssiharrastuksen, konserttien ja yhdessä tekemisen, esimerkiksi talkoiden ja yhteisten juhlien avulla, seuran vuosikokouksen julkilausumassa mainitaan.

Koronan vuoksi Västilän Voimakin on joutunut perumaan tapahtumiaan. Huhtikuun alkuun suunniteltuja Pääsiäistansseja ei muun muassa järjestetä.

Katokset ovien ja portaiden suojaksi

Talkootoiminnasta seuralla on pitkät perinteet ja niitä järjestetään myös jatkossa. Jo kevään aikana seura jatkaa Voimantalon kunnostamista ja työtä riittää vielä ainakin pariksi vuodeksi.

Nyt meneillään rakennuksen katon ja julkisivujen turvallisuushanke. Voimantalon katolle on jo viime syksynä asennettu lumiesteet ja nyt on tarkoitus rakentaa avokatokset rakennuksen päätyjen ja takaosan oville.

Vuosikokous päätti myös, että seuraavaa hanketta aloitellaan kuluvan vuoden lopulla, mikäli hankerahoitusta saadaan. Tavoitteena on rakentaa tiloihin esteetön invavessa samalla kun vanhat vessat saneerataan. Remontin yhteydessä on mahdollista palauttaa näkyviin myös yksi julkisivun vuorauksen alle jäänyt ikkuna.

Lisäksi keittiöön ja saliin aiotaan asentaa ilmalämpöpumput.

Leave a Comment