Juupajoki viestittää jo yläkoulun etäopetuksesta vanhemmille – virallinen päätös loppuviikosta perässä

Juupajoki aikoo toimia Pirkanmaan koronanyrkin suositusten mukaan ja siirtää yläkoululaiset etäopetukseen kolmeksi viikoksi. Tästä tiedotetaan parhaillaan jo hyvissä ajoin perheille ja opettajille sekä muille asianosaisille.

– Ehdittiin jo valmistella etäopetukseen siirtyminen viime perjantaina ja siitä tiedotettiin koteihin, mutta sitten otettiinkin pakkia ja maanantaina kerrottiin, että tällä tietoa ei siirrytäkään, mutta vanhempia kehotettiin seuraamaan aktiivisesti Wilmaa. Ja nyt on menossa viestiä vanhemmille, että loman jälkeen ollaan sittenkin etäopetuksessa, kertaa perusturvajohtaja Anne Tuovila eipäs-juupas-käänteitä, jotka eivät ole lähtöisin kunnasta, vaan ylemmän tahon kädenväännöstä.

Tälläkin kertaa oppilaiden ruokailu järjestyy niin, että kahtena jakopäivänä pakataan valmiiksi ruoat oppilaille ja ne voi noutaa koulukeskuksesta. Kyydityksessä oleville taksit toimittavat samoina päivinä etukäteen tilatut ruokanyssäkät sille pysäkille, jolta normaalisti oppilaat nousevat koulukyytiin.

Perjantaina kokoontuu Juupajoen laajennettu johtoryhmä tekemään virallisen päätöksen tai toteamaan tilanteen. Hankaluutta lisää, että monella kunnan työntekijälläkin on tämä viikko talvilomaa.

– Ellei avi ehdi tehdä päätöstä etäopetukseen siirtymiseksi siihen mennessä, me päätämme itse. Nyt ei veivata enää: olisi tosi omituista, jos nyt vielä peruttaisiin, Anne Tuovila sanoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?