Länkipohjassakin jatkuu lähiopetus loman jälkeen – koulujen sulkemista ei nähty välttämättömäksi

Jämsässäkin noudatetaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin perjantaina tekemiä koronasuosituksia. Lähiopetus kaupungin perusopetuksessa ja Jämsän lukiossa jatkuu tämänhetkisen tiedon mukaan hiihtolomien jälkeen maanantaina 8. maaliskuuta. Jämsän valmiusjohtoryhmä linjasi asiaa maanantaiaamuna.

Poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin eli etäopetukseen siirtyminen edellyttää kaupungin tiedotteen mukaan toimivaltaisen viranomaisen päätöstä koulutilojen sulkemisesta. Päätöksen tulee perustua terveysviranomaisten tekemään arvioon ja on oltava välttämätöntä. Aluehallintovirasto ei toistaiseksi ole tätä päätöstä tehnyt epidemiologisten perusteiden puuttuessa alueella.

– Seuraamme tilannetta herkeämättä ja odotamme viranomaisten päätöksiä. Olemme valmistautuneet kahden päivän varoitusajalla siirtymään tarvittaessa etäopetukseen, mikäli sitä koskeva päätös viranomaisilta tulee. Luonnollisesti tiedotamme mahdollisista muutoksista nopeasti, kaupunginjohtaja Hanna Helaste sanoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?