Sähköinen ajanvaraus on mahdollista

Oriveden terveyskeskukselle on mahdollista varata sähköisen ajanvarauksen kautta aikaa koronarokotuksille ikäryhmärokotuksiin eli tällä hetkellä yli 80-vuotiaille.

Lue lisää: Koronarokotuksen ajanvaraus

Tampereen kaupungin sähköisen ajanvarauksen järjestelmä tunnistaa ko. ikäryhmään kuuluvat asiakkaat ja antaa tällöin mahdollisuuden varata rokotusaika.

Seuraaville riskiryhmien rokotuksille ei puolestaan ole mahdollista varata aikaa sähköisesti, sillä ajanvaraus on rajattu THL:n riskiryhmäprioriteettien mukaisesti ja ajanvarauksen tulee todentaa asiakkaan riskiryhmä potilastietojärjestelmän kautta. Jatkossa, kun rokotetaan perusterveitä alle 65-vuotiaita, sähköinen ajanvaraus on jälleen normaalisti käytössä.

Oriveden terveyskeskuksella on käytössään myös sähköinen yhteydenottopyyntö, jonka lähettämällä hoitotiimi vastaa tähän pyyntöön ja tarvittaessa jatkohoidosta voi keskustella esimerkiksi lääkärin tai sairaanhoitajan kanssa web-viestien kautta.

Palvelu löytyy Tampereen kaupungin www-sivujen kautta osoitteesta www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/verkkoasiointi.html.

Satu Yrjölä

osastonhoitaja

Oriveden terveyskeskus

Leave a Comment