Urheilutuloksia: OrPon hiihtäjillä jo monta kisaa takana

Kangasalan Kisa järjesti kansalliset hiihtokisat 7. helmikuuta Kyötikkälässä. Kisoissa hiihdettiin vapaalla tyylillä.

OrPon hiihtäjistä Mandi Kahilaniemi oli N8-sarjassa viides ja Emil Ruissalo M8-sarjassa kolmas. Matkana oli yksi kilometri.

Emmi Hämäläinen oli N10-sarjassa kolmas, Elli Leppä kahdeksas ja Reetta Paavola hiihti sijalle 14. Matkana oli kaksi kilometriä.

N12-sarajssa Roosa Teho oli 13. ja Amanda Onnela hiihti sijalle 15. N12-sarjassa. M12-sarjassa Perttu Paavola hiihti sijalle 18. Kisamatka molemmissa sarjoissa oli kolme kilometriä.

M14-sarjassa Matias Ruissalo otti sijan 12. Matkana oli viisi kilometriä.

N35-sarjassa OrPon Kiti Ruissalo hiihti voittoon. Viiden kilometrin matka taittui ajassa 14.11,40.

Perinteisellä tyylillä Ikaalisissa

Tammikuun lopulla OrPon hiihtäjät kisasivat perinteisellä tyylillä Ikaalisissa Sata-Häme hiihdoissa.

N8-sarjassa Mandi Kahilaniemi sijoittui toiseksi. Kisamatka oli 1,5 kilometriä.

Emmi Hämäläinen hiihti neljänneksi, Elli Leppä kuudenneksi ja Reetta Paavola oli kymmenes N10-sarjassa. Kisamatka oli kaksi kilometriä.

N12-sarjassa Roosa Teho oli kahdeksas ja Amanda Onnela hiihti sijalle 11. Matkana oli kolme kilometriä. M12-sarjassa hiihdettiin myös kolme kilometriä ja sen Perttu Paavola hiihti 16. nopeiten.

Sprinttejä Tampereella

Tampereen Kaupissa kisattiin 24. tammikuuta kansalliset sprinttikilpailut.

N8-sarjassa Vilma Haikka oli neljäs ja Mandi Kahilaniemi viides. M8-sarjassa Emil Ruissalo sijoittui kolmanneksi.

N10-sarjassa Emmi Hämäläinen otti hopeaa, Elli Leppä oli viides ja Reetta Paavola yhdeksäs.

N12-sarjassa Roosa Teho oli kahdeksas ja Amanda Onnela kymmenes. M12-sarjassa Perttu Paavola otti sijan 17 ja Matias Ruissalo M14-sarjassa sijan 14.

Ensikertalaisia kisaladuille

Hiihtäjien kisakausi alkoi 17. tammikuuta Tampereella käydyissä piirikunnallisissa vapaan tyylin kisoissa. Kolmelle OrPon hiihtäjälle kisa oli hiihtouran ensimmäinen.

N12-sarjan kolmen kilometrin matkalla Roosa Teho oli kuudes ja Amanda Onnela seitsemäs. Vastaavalla matkalla M12-sarjassa Perttu Paavola hiihti kymmenenneksi.

M14-sarjassa Matias Ruissalo oli kuudes. Kisamatkana oli neljä kilometriä.

Mandi Kahilaniemi hiihti kolmanneksi N8-sarjan kilometrin matkalla ja Emil Ruissalo oli toinen vastaavalla matkalla M8-sarjassa.

Emmi Hämäläinen nappasi ykkössijan N10-sarjassa ja Reetta Paavola oli viides. Kaisla Immonen hiihti 12. sijalle. Matkana oli kaksi kilometriä.

Juttua on muokattu 10.2.2021 klo 15.14: Juttuun on lisätty kauden avauskisan tulokset.