Vapaa-aikatalolle haetaan lisämäärärahaa

Juupajoen nuokkari siirtyy tämän vuoden aikana uusiin vapaa-aikatiloihin kirjastotaloon. Kuva: Juha Jäntti

Juupajoen vapaa-aikatalon muutostöiden tekijäksi on valittu Juupajoen Rakennus- ja Pihatyö oy. Kunnanhallitus hyväksyi yrityksen tarjouksen, jonka mukaan se tekee urakan hintaan 72 500 euroa. Tarjouksen oli pyydetty neljältä urakoitsijalta, ja tämä oli edullisin niistä.

Kunnan talousarviossa on varattu tälle vuodelle 80 000 euron määräraha tulevan vapaa-aikatalon muutostöihin. Uudet vapaa-aikatilat toteutetaan kirjaston vieressä sijaitseviin entisiin ravintolatiloihin.

Varsinaisen remontti urakan lisäksi kustannuksia kertyy hankkeen suunnittelusta, sähkö- ja putkitöistä sekä ovien lukitsemisen uusimisesta. Koska talousarvion mukainen määräraha ei riitä hankkeen toteutukseen, kunnanhallitus pyytää valtuustolta 15 000 euron suuruista lisämäärärahaa hankkeen loppuun saattamiseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?