Koronarajoitusten jatkuminen on huomioitu Orivedellä – uimahallin ja liikuntahallin kortteihin myönnetään hyvitystä

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä linjasi tiistaina, että kaikki rajoitukset ja suositukset on tarpeen pitää voimassa 1. maaliskuuta saakka. Näin toimitaan myös Orivedellä, kaupunki tiedottaa.

Kaupungin liikuntapalvelut hyvittää koronasulun aiheuttamat katkot uima- ja liikuntahallin kuukausi- ja vuosikortteihin lisäaikana. Myös sarja- ja kertakorttien voimassaoloaikaa jatketaan vuoden 2021 loppuun saakka. Hyvitykset eivät vaadi asiakkaalta toimenpiteitä.

Oriveden seudun kansalaisopisto toteuttaa kevätlukukauden kurssit mahdollisuuksien mukaan etänä. Kurssimaksuja ei hyvitetä vielä tässä vaiheessa, vaan tilannetta tarkastellaan lukuvuoden edetessä. Opettajiin ja kurssilaisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä järjestelyistä.

Koronanyrkki kertoi tiistaina, että lasten ja nuorten osittain vapautetusta harrastustoiminnasta ja eläkeläisten uimahallivuoroista ei ole todettu aiheutuneen tartuntoja. Kuluneen viikon tartunnoista suurin osa oli peräisin kotipiiristä. Tartuntoja oli tullut myös baareista ja työpaikoilta. Tuloksissa näkyivät myös Taysin sisäiset tartunnat.

Lue lisää: Pandemiaohjausryhmä: Koronasuositukset jatkuvat maaliskuuhun

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?