OrPo otti huikean kirin kolmannessa erässä – Nurmon Jymy taipui neljään erään venyneessä ottelussa

OrPon ja Nurmon Jymyn ottelu päättyi sunnuntaina Orivedellä kotijoukkueen voittoon eräluvuin 3-1 (26-24, 25-27, 25-23, 25-11).

Kaksi ensimmäistä erää olivat tiukkaa taistelua ja ne ratkesivat vasta lisäpalloilla. Kolmas erä oli jo selkeästi menossa nurmolaisille, sillä joukkue johti erää parhaimmillaan 4-17. OrPo kiri kuitenkin piste-eron umpeen, meni ohi ja voitti erän.

Neljännessä erässä Orpo lähti omille teilleen ja tilanne oli nopeasti 10-3. Jymy sinnitteli, mutta tilanteesta 14-9 OrPo lähti ottelussa lopullisesti karkumatkalle. OrPo voitti erän 14 pisteen erolla ja samalla koko ottelun.

OrPon pelaajista Isidora Ubavicin sai tilastoihin 18 pistettä, Alexia Kalantaridou 17 pistettä ja Kaisa Nyman 15 pistettä.

OrPolla on nyt kuuden ottelun voittoputki. Seuraavan kerran joukkue pelaa perjantaina, jolloin se matkaa LP-Vampulan vieraaksi.