Taksi Helsingin välitysalue laajeni itäiselle Pirkanmaalle – taksipalvelun tuottavat tutut kuljettajat

Taksi Helsinki on aloittanut kyytien välittämisen Taksi Itä-Pirkanmaan tekemän sopimuksen myötä myös Oriveden Taksi oy:n autoilijoille. Kuva: Juha Jäntti

Taksi Helsinki ja Taksi Itä-Pirkanmaa ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Taksi Helsinki on aloittanut tammikuussa kyytien välittämisen Taksi Itä-Pirkanmaan takseille.

Taksin voi nyt itäiselle Pirkanmaalle tilata Valopilkku-sovelluksen lisäksi Taksi Helsingin palvelunumeron tai tilaussovellusten kautta.

– Taksi Itä-Pirkanmaan liittyminen mukaan välitykseemme on hieno asia. Yhteistyön myötä tilausnumeromme ja taksintilaussovellustemme palvelualue laajenee entisestään, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Tiedotteessa Taksi Helsinki kertoo olevansa Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö.

Palveluita se tarjoaa pääkaupunkiseudulla, Kanta-Hämeessä, Lahdessa, Tampereella, Pohjois-Savossa, Kainuussa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Seinäjoella, Itä-Uudellamaalla sekä Kittilän alueella.

Taksi Itä-Pirkanmaan mukana palvelualueeseen tulivat nyt mukaan Orivesi, Juupajoki ja vanhan Längelmäen kunnan alueet.

Taksi Itä-Pirkanmaan autoilijoita ovat Oriveden Taksi Oy:n kuljettajat. Kalustoon kuuluu noin kymmenen autoa.

– Kuljettajillamme on vankka kokemus taksiautoilusta ja tunnemme alueen sekä asiakkaat jo vuosien ajalta. Olemme nyt yhdistäneet voimamme ja toimimme yhteisen nimen alla, sanoo Taksi Itä-Pirkanmaan toimitusjohtaja Eero Manner.

Leave a Comment