Juupajoella vapaa-aikatoimen kerhot aloittavat vähitellen toimintaansa – liikuntakerhoihin toivotaan nyt lapsilta ennakkoilmoittautumista

Juupajoen Oma-Teatteri Urhea Pikku Mörkyli
Juupajoen Oma-Teatterin kerhon toiminta jatkuu tällä viikolla. Viime vuonna kerhossa valmistelitiin näytelmä Urhea Pikku Mörkyli, joka saatiin esitettyä Juupajoen kirjastossa syyskuussa. Kuva: Juha Jäntti

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä päätti viime viikolla lieventää koronarajoituksia nuorten harrastustoiminnan osalta.

Maanantaista lähtien seurat ja muut harrastustoiminnan järjestäjät ovat voineet aloittaa alle 20-vuotiaiden ohjatun harrastustoiminnan, kunhan ryhmäkoko pysyy alle kymmenessä henkilössä. Toiminnassa on huomioitava myös turvavälit ja käsihygienia.

Teatteriväki koolle jo keskiviikkona

Juupajoella vapaa-aikatoimen kerhotoiminta aloittaa vähitellen toimintansa nyt voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Jokaisessa kerhossa mietitään kuitenkin tapauskohtaisesti, kuinka osallistujamäärä rajataan tai jaetaan eri tiloihin.

Jos kerhossa on jo valmiiksi vakiomäärä osallistujia, ovat kerhojen ohjaajat suoraan yhteyksissä koteihin kerhon järjestelyistä.

Juupajoella vapaa-aikatoimen kerhoista Juupajoen lasten- ja nuortenteatteri Oma-Teatteri jatkaa toimintaansa syksyllä muodostetulla ryhmällä 12. tammikuuta alkaen ja bändikerho palaa tauolta keskiviikkona 13. tammikuuta. Bändikerhoon otetaan myös uusia ilmoittautumisia vastaan, sillä toiminta voidaan järjestää pienryhmissä.

Lue lisää: Pikku Mörkyli hiippaili yöllä metsään ja kohtasi siellä Hirmuisen Hiiren

Myös Liikkari-kerhot alkavat tällä viikolla. Niihin toivotaan nyt ennakkoilmoittautumista, jotta koronarajoitukset voidaan toiminnassa huomioida.

Nuokkari vielä suljettu, samoin liikuntahalli

Juupajoen Nuokkari pysyy vielä toistaiseksi suljettuna. Tämän vuoksi Nuokkarin Leffakerhokin on vielä tauolla. Koulukeskuksella kokoontunut Ympäristötaidekerho aloittaa toimintansa uudelleen myöhemmin kevään aikana, samoin kuin Animaatiopaja.

Juupajoen liikuntahalli ja kuntosali pysyvät vielä muutoin suljettuina. Myös kunnan muu ohjattu toiminta jatkuu, kun alueelliset suositukset sen sallivat.

Leave a Comment