Lukijoiden kuvia: Talvinen Onninpolku, lämmikkeitä saanut Orivarsa ja nalle Kampuksella

Onninpolku
Onninpolku Orivedellä on hyvässä käytössä. Kuva: Eelis Pulkkinen

Oriveden Sanomien lukijoiden toimitukseen lähettämissä kuvissa on iloittu muun muassa lumesta, lähiliikuntapaikoista ja paremmasta tulevaisuudesta.

Eelis Pulkkinen on ottanut kuvan lumen peittämältä Onninpolulta 29. joulukuuta. Onninpolku kiertää Oriveden keskustan läheisyydessä olevan Kirkkolahden ympäristössä. Mittaa polulla on noin 2,5 kilometriä. Luontoreitillä pääsee askeltamaan myös pitkospuilla.

Onninpolku
Ennen joulua Onninpolku oli vielä täysin lumeton. Kuva on otettu 22. joulukuuta. Kuva: Eelis Pulkkinen

Parempaa uutta vuotta odottava nalle

Mirkka Tuominen on napannut kuvan Oriveden Kampuksen lammen rannasta ennen joulua, jolloin ei vielä lumi peittänyt maata. Lammen rannalla nalle oli ollut valokuvaajan mielestä odottamassa hymysuin parempia aikoja koronan ja kaamoksen keskellä.

Nalle Kampuksella
Nalle seuraili maailman menoa Oriveden Kampuksen lammen rannalla. Kuva: Mirkka Tuominen

Sievä sää itsenäisyyspäivän jälkeen

Itsenäisyyspäivän jälkeen sää muuttui vähintäänkin sieväksi, totesi kuvan ottanut Eelis Pulkkinen viestissään lähettämänsä kuvan yhteydessä. Pulkkinen totesi 7. joulukuuta ennusteen myös lupaavan kylmenevää. Kuvaan Pulkkinen olis saanut ikuistettua myös raiteita pitkin kulkevaa rahtiliikennettä.

Tavarajuna
Rahtiliikenne kulkee raiteita pitkin. Kuva: Eelis Pulkkinen

Orivarsan lämmikkeet

Orivarsa on saanut Oriveden joulunavauksesta lähtien lämmitellä villasukissa ja kaulaliinaan kietoutuneena. Kuvan ottanut Eelis Pulkkinen kuvailee kuitenkin viestissään varsan jaloissa olevia lämmikkeitä nilkkureiksi.

Orivarsa
Orivarsalla on ollut sukat yllään jo reilun kuukauden. Kuva: Eelis Pulkkinen

Leave a Comment