Naisten Mestaruusliiga jatkunee tammikuussa – OrPo kohtaisi ensimmäiseksi kotonaan WoVon

Lentopallon naisten Mestaruusliigan tavoitteena on pelata liiga päätökseen kolminkertaisena sarjana, kuten alunperin on päätetty.

OrPolla on koronatauon jälkeen ensimmäinen peli ohjelmassa 10. tammikuuta. Oriveden kotihallissa vastassa olisi Woman Volley. Se on viimeinen päivä, joka näillä näkymin on pelattava tyhjälle katsomolle.

– Tilanne elää, varmaa ei voi luvata. Jos katsojarajoitus päättyy 10. päivä, niin silloin voitaisiin OrPo – Woman Volley peli pelata maanantaina 11. päivä yleisöpelinä. On odotettava valtakunnan tason koronaratkaisuja, kertoi OrPon manageri Jouko Ronkainen.

Syyskauden jälkeen OrPo pitää hallussaan sarjan viidettä sijaa. Joukkue on pelannut vähintään yhden ottelun vähemmän kuin sen edellä olevat neljä joukkuetta. Sarjapisteitä OrPolla on 18. Kuudentena olevalla LiigaPlokilla pisteitä on 15 ja neljäntenä olevalla LP Viestillä pisteitä on 35.

Leave a Comment