Vastaa kyselyyn: Onko sinulla seinäkalenteri?

Seinäkalenteri

Kuva: Jaana Ala-Lahti

Moni pysyy perillä päivistä, viikoista ja ajankulusta kalenterien avulla. Yksi perinteinen vaihtoehto on seinäkalenteri, josta pystyy helposti yhdellä vilkaisulla näkemään, missä mennään. Kalenteriin on myös tavattu kirjata ylös sovittuja menoja.

Seinäkalenteri on usein myös yksi sisustuselementeistä ja se voi kertoa paljonkin omistajansa kiinnostuksen kohteista.

Vastaa kyselyyn ja kerro, oletko hankkinut seinäkalenterin vuodelle 2021. Voit myös kertoa, millaisen kalenterin kanssa elämä pysyy järjestyksessä.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?