Juupajoella pidetään kenttähartaus ja kuullaan vuoden 2020 versio Juupajoen laulusta – itsenäisyyspäivän ohjelma tarjotaan kuntalaisille netissä

Juupajoen itsenäisyyspäivän juhlaohjelmassa kuullaan muun muassa Juupajoelle-laulun vuoden 2020 versio. Laulusta on tehty tänä vuonna modernisoitu versio Juupajoki-seuran tilauksesta.

Laulusta on tehty myös musiikkivideo, joka nyt esitetään itsenäisyyspäivän juhlassa. Video on tehty kulttuuritoimen ja koulukeskuksen oppilaiden ja opettajien yhteistyönä viime kevään etäkoulujakson aikana. Uusi laulu ja video julkaistiin verkossa jo viime kesänä perinteisen Juupajoki-päivän ajankohdan läheisyydessä. Varsinaista Juupajoki-päivää ei tänä vuonna ole vietetty.

Juupajoen itsenäisyyspäivän vietto verkossa alkaa puheella. Sen pitää Sirkka-Liisa Oikari. Puheen jälkeen esitetään Juupajoelle-laulu. Lisäksi ohjelmaan kuuluvat Juupajoen päiväkodin väen lipunnosto ja laululeikki, pienten lasten koulun oppilaiden laulu- ja taideteoksia, koulukeskuksen oppilaiden kuva- ja musiikkiesitys sekä Juupakodon asukkaan itsenäisyyspäivän tervehdys.

Juhlaohjelma päättyy Laulun Lumo -kuoron esiintymiseen.

Kaikki juhlan ohjelmanumerot päivittyvät Juupajoen kunnan Facebook-sivulle. Juhlan aloittava puhe päivittyy sivustolle puoliltapäivin.

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelusta Juupajoen kirkossa ei koronarajoitusten vuoksi tänä vuonna järjestetä. Sen sijaan Juupajoen sankarihaudalla pidetään kenttähartaus ja seppeleen laskut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?