Längelmäki-halli suljetaan joulunalusajaksi, omatoimikirjaston palveluista tiedotetaan erikseen

Längelmäki Halli suljetaan koronarajoitusten vuoksi. Kelkkailumaajoukkue kävi hallissa treenaamassa marraskuulla. Kuva: Juha Jäntti

Jämsän kaupunki sulkee julkiset sisäliikuntatilansa 21. joulukuuta asti. Kaikenikäisten osallistujien liikuntavuorot keskeytyvät. Liikuntasaleissa voidaan jatkaa perusopetuksen ja lukion liikunnanopetusta.

Kaupunki antaa Längelmäki Halli oy:lle konserniohjeen hallin sulkemisesta nyt käyttöön otettavien rajoitustoimien ajaksi. Kaupunki suosittelee myös muiden jäähallien sulkemista. Koulujen liikuntaopetus jäähalleissa jatkuu normaalisti.

Pääkirjasto tarjoaa rajoitettua palvelua vain lainaustoimintaa varten. Kirjaston tiloissa saa olla samanaikaisesti korkeintaan 10 henkilöä. Pääkirjaston ja omatoimikirjastojen palveluista tiedotetaan erikseen tarkemmin.

Kauppojen yleisissä tiloissa tarpeetonta oleskelua suositellaan välttämään.

Jämsänjokilaakson musiikkioppilaitos siirtyy etäopetukseen, eikä musiikkioppilaitoksen joulukonserttia järjestetä. Työväenopiston syyskausi päättyy 1. joulukuuta.

Leave a Comment