Wapriikin joulutori avautuu, luvassa on myös myyjäisiä ja jouluista ohjelmaa

Walleniuksen Wapriikissa avautuu joulutori, ja myyjäisiäkin on luvassa kahtena viikonloppuna. Kuva: Juha Jäntti

Walleniuksen Wapriikin joulukausi alkaa 26. marraskuuta. Korkeakoskella avautuvat tuolloin joulutori sekä Tee- ja kahvihuone Singer.

Joulutorilla on myytävänä kotimaisia lahjaksituotteita ja paikallisia erikoisuuksia. Tarjolla on keramiikkaa, nahka- ja huopatuotteita, jouluisia sisustustavaroita ja käsitöitä.

Kahtena joulua edeltävänä viikonloppuna järjestetään joulumyyjäiset, joissa käsityöläiset ja yrittäjät ovat paikalla myymässä tuotteitaan. Wapriikki on avoinna joulukaudella torstaista sunnuntaihin, ja jouluviikolla vielä maanantain ja tiistain.

Historiallinen tehdasmiljöö täyttyy myös jouluisella ohjelmalla. Kävijät voivat kuunnella musiikkiesityksiä ja vierailla vanhaan talliin rakennetussa elävässä seimessä tervehtimässä joululampaita. Joulupukkikin on tavattavissa.

– Haluamme tuoda esille pientuottajien ammattitaidolla tehtyjä uniikkeja tuotteita ja luoda samalla yhteisöllistä joulutunnelmaa Juupajoelle ja lähialueille. On ollut ilo nähdä, miten innokkaasti kaikki mukaan tulleet ovat osallistumassa tehtaan ensimmäiseen jouluun, Wapriikin toiminnasta vastaava Hannele Eerola-Jämsén kiittää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?