Hyvän mielen joulukeräys järjestetään Orivedelläkin, vie lahjasi lapselle tai nuorelle joulupuun alle

Sinäkin voit oilla joulun tähti osallistumalla keräykseen, jossa joulupuun alle toivotaan paketteja vähävaraisten orivesiläisperheiden lapsille ja nuorille.

Orivedellä keräyksen toteuttaa MLL Oriveden yhdistys yhteistyössä Oriveden seurakunnan ja Oriveden sosiaalitoimen kanssa. Keräyspaikkoja ovat S-market, K-supermarket, Tilkkutäkki, Löytötex ja Tokmanni.

Keräys toteutetaan non profit -periaatteella, eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja perhepalvelun ja vähävaraisten perheiden lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja.

– Kaikkia apua tarvitsevia emme tavoita sosiaalihuollon ja seurakunnan kautta, mutta toivomme mahdollisimman monelle joulun saapuvan. Mikäli tarvitset apua joululahjahankintoihin, otathan yhteyttä joko Hanne Holmiin Oriveden MLL:ssa tai Irmmeli Nylanderiin seurakunnassa.

Lahjat jaetaan saajilleen luotettavien tahojen kautta, kuten kaupungin sosiaalipalveluiden ja seurakunnan diakoniatyön. Lahjat menevät suoraan Oriveden perheille ja lapsille ilman välikäsiä tai kuluja.

Keräyksessä lahjoitetaan myös hyvä joulumieli -lahjakortteja perheille, ja niillä voi ostaa jouluruokia.

Joulupuu on Keskuspuiston Nuorkauppakamarin rekisteröimä tavaramerkki. Virallisen Joulupuu-keräyksen tunnistaaa Joulupuu-logosta.

Leave a Comment