OrPo otti yhden erän sarjakärjeltä – sunnuntaina matka jatkuu Pihtiputaalle

Orpon keskiviikkoinen vierasmatka Kangasalle päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 3-1 (25-21, 25-19, 19-25, 25-15).

LP Kangasalan peli oli vahvaa koko ottelun ajan. Se pelasi vähillä virheillä ja hyötyi myös siitä, että OrPo teki virheitä. Kolmannessa erässä OrPo piristyi ja vei sen itselleen. Samalla OrPo katkaisi LP Kangasalan pitkän, 32 perättäiseen kotikentän erävoittoon venyneen putken.

Neljännessä erässä LP Kangasala jatkoi kuitenkin vahvoja otteitaan, vei erän selvin lukemin ja voitti ottelun.

OrPon pelaajista Kaisa Nyman ja Sanna Häkkinen olivat sivussa. Liberon paikalla pelasi Emilia Putkisaari. Pitkään toipilaana ollut Isidora Ubavic kävi vain hetkittäin kentällä. Pitkä harjoittelu- ja pelitauko näkyivät hänen peliotteissaan.

– Kangasala hyökkäsi ja torjui erinomaisesti. Meillä on seuraavaksi tärkeä ottelu LiigaPlokia vastaan, siksi muutama pelaaja huilasi tänään, kertoi OrPon valmentaja Sotiris Gkotsis ottelun jälkeen.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin LP Kangasalan Roosa Laakkonen ja OrPosta Saara Holm.

OrPo kohtaa sunnuntaina LiigaPlokin Pihtiputaalla. Sarjataulukossa LiigaPloki on kuudentena pisteen päässä viidentenä olevasta OrPosta.