Wibit-vesiesterata valtaa Oriveden uimahallin viikonlopuksi

Kuusiesteinen Wibit-vesiesterata rantautuu perjantaina Oriveden uimahalliin. Rata on uimahallissa koko viikonlopun ja sen on käytettävissä uimahallimaksulla.

Esterata rajoittaa uimahallin kuntoaltaan käyttömahdollisuuksia jonkin verran, sillä esteet valtaavat kuntoaltaasta kolme rataa. Kuntouimareilla ja vesijuoksijoilla onkin viikonlopun ajan tavallista vähemmän tilaa käytössään. Heidän käytössään on nyt poikkeuksellisesti vain yksi rata.

Perjantaina esteradalla järjestetään jonkin verran ohjattua toimintaa. Esimerkiksi alkuillasta radalla järjestetään aikakisa, joka on osa valtakunnallisen peliviikon tapahtumia. Kisa järjestetään yhteistyössä Oriveden Nuorisopalveluiden kanssa. Lauantaina ja sunnuntaina rata on uimahallikävijöiden omatoimisessa käytössä.

Maanantaista lähtien uimahallin kuntoradat ovat jälleen normaalissa käytössä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?