Eväitä arkeen voi ottaa nyt kotisohvalta – Oskon ja yhteistyökumppaneiden luennosta tulee suora lähetys netissä

Oriveden seudun kansalaisopiston kurssitarjontaan kuuluvan Eväitä arkeen -luentosarjan toista luentoa voi seurata omalta kotisohvaltaan.

Parisuhteen ristiriitoja ja niiden ratkaisemista käsittelevä luento lähetetään nimittäin myös suorana lähetyksenä Oriveden seurakunnan Facbook-sivun kautta.

– Korona aiheuttaa meille monenmoista päänvaivaa tilaisuuksien järjestämiseen. Toivomme kuitenkin kovasti, että näille toivotuille luennoille saadaan kaikesta huolimatta kuulijoita livenä tai etänä, Oriveden seudun kansalaisopiston rehtori Pia-Maria Ahonen sanoo.

Luento pidetään keskiviikkoiltana seurakuntasalissa, jonne sitä voi myös mennä seuraamaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja saliin otetaan sisälle 50 ensimmäistä osallistujaa. Tilaisuudessa huolehditaan turvaetäisyyksistä ja hyvästä hygieniasta, mutta kasvomaskin käyttö on silti suositeltavaa.

Perustyökaluja parisuhteen ristiriitoihin -luento tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja kohdata ristiriitoja rakentavasti. Luennon aikana esitellään neljä yleistä tapaa kohdata ristiriitoja ja tarjotaan työkaluja yhteistyön vahvistamiseen.

Luennoitsijana toimii parisuhdekouluttaja ja Kangasalan seurakunnan perheterapeutti Arja Seppänen.

Eväitä arkeen -luentosarjaan kuuluu yhteensä neljä luentoa. Kolmnnella luennolla käsitellään nuorten sosiaalisen median käyttöä ja sosiaalisen median ilmiöitä. Neljännen luennon aiheena on vanhemmuus.

Luentosarja on toteutettu yhteistyöllä. Mukana ovat olleet Oriveden seudun kansalaisopisto, Oriveden kaupungin nuorisopalvelut, Oriveden seurakunta, Terve nuori! -hanke, MLL Oriveden yhdistys ja Pelastakaa Lapset Oriveden yhdistys.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?