Mänttä-Vilppulassa on edelleen 46 altistunutta ja 2 koronaan sairastunutta eristyksissä

Mänttä-Vilppulassa oli torstaina edelleen 46 karanteeniin määrättyä altistunutta ja 2 koronavirusinfektioon sairastunutta eristyksessä. Savosenmäen koulun etäopetuksessa olleet oppilasryhmät palaavat kouluun ensi maanantaina.

Kaupungin tiedotteessa muistutetaan, että koronatestiin on syytä hakeutua heti lievien flunssaoireiden ilmaantuessa. Koronatestiin pääsee nopeasti, ja vastaus on tullut viime päivinä keskimäärin 23 tunnin kuluessa.

Tiedotteessa korostetaan myös, että influenssarokotus on tänä syksynä tavallista tärkeämpää ottaa, koska koronavirus ja influenssavirukset leviävät samaan aikaan. Rokotusajat ovat varattavissa Pihlajalinna-terveyssovelluksen chat-palvelun kautta. Puhelinvaraukset ovat mahdollisia ensi maanantaista 9. marraskuuta alkaen.

Mänttä-Vilppulassa toimiva Mäntänvuoren Terveys tuottaa myös Juupajoen julkiset terveyspalvelut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?