Eräjärven kirkossa musisoidaan kynttilöiden loisteessa

Pyhäinpäivänä haudoille sytytettiin kynttilöitä. Eräjärven kirkossa kynttilöiden loiste jatkuu perjantaina Kristallin Sirujen Kynttiläkonsertilla. Sirut Soile Lahtinen, Ulpu Siponen ja Eeva-Kaisa Paloviita musisoivat muistelumusiikkia tunnelmavalaistuksessa pastori Mari Metsävainion sanaillessa.

Ohjelmistossa ovat muun muassa Täällä Pohjantähden alla, Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, Perhonen ja monta muuta tuttua ja tutumpaa. Sirut ilahtuvat kovasti saadessaan jakaa tämän vapaasti kuultavan musiikkihetkensä kuulijoiden kanssa.

Kirkossa on maskisuositus ja paikalla kuulijoiden toivotaan tulevan terveinä. Myös turvaväleistä ja hygieniasta on konsertissa huolehdittava.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?