Marjatta Lilja oli keulilla Oriveden kaupungin johtavien viranhaltijoiden tienesteissä

Marjatta Lilja
Talous- ja hallintojohtaja Marjatta Lilja oli Oriveden kaupungin suurituloisin johtava viranhaltija kaupunginjohtajan jälkeen. Kuva: Juha Jäntti

Oriveden kaupungin johtavien viranhaltijoiden palkat ovat pääosin linjassa toisiinsa nähden. Kaupunginjohtajan jälkeen seuraavaksi selkeästi eniten ansaitsi viime vuonna talous- ja hallintojohtaja Marjatta Lilja. Hänen ansiotulonsa olivat 71 124 euroa, ja lisäksi hänellä oli 23 euroa pääomatuloja. Näistä verot ja maksut olivat 26 683 euroa.

Elinvoimajohtaja Pirkko Lindström oli ansiolistan kakkosena 66 094 euron ansiotuloillaan. Veronpidätystä kertyi 22 347 euroa. Lindström on ensi kevääseen saakka virkavapaalla Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtajan viransijaisuuden vuoksi.

Tekninen johtaja Antti Jortikka sai viime vuonna ansiotuloja 64 296 euroa, ja tästä hän maksoi veroja 23 298 euroa. Hyvinvointijohtaja Tuija Peuralan tienestit olivat 62 375 euroa ja verot 22 294 euroa. Kasvatus- ja opetusjohtaja Mia Mattilan ansiotulot olivat 60 381 euroa, mistä verot ja maksut nipistivät 21 378 euroa.

Kulttuurijohtaja ja kansalaisopiston rehtori Pia-Maria Ahonen oli kaupungin johtajiston palkoissa peränpitäjänä 44 411 euron ansiotuloillaan. Summasta kertyi veroja ja maksuja 11 031 euroa.

Naapurikunnassa Juupajoella tekninen johtaja Pekka Maasilta päätyi 53 837 euron ansiotuloihin, joista veroja meni 17 914 euroa. Hyvinvointijohtaja Anne Tuovilalle kertyi ansiotuloa 55 236 euroa, ja verojen määrä oli 17 222 euroa.

Lue lisää verojuttuja tästä linkistä: Oriveden Sanomien verojutut

Leave a Comment