Mänttä-Vilppulassa kaksi koronaviruksen tartuntaketjua – kolme Savosenmäen opetusryhmää karanteenissa ja maanantaista lähtien etäopetuksessa

Mänttä-Vilppulan kaupungissa on tällä hetkellä kaksi koronavirusepidemiaan liittyvää tartuntaketjua, ja uusia tartuntoja on todettu kaksi. Uusin, lauantaina 31.10. tietoon tullut Savosenmäen koulun tartuntaketju on jäljitetty ja altistuneet on asetettu karanteeniin.

Uusista koronavirustartunnoista toinen liittyy aikaisempaan tartuntaketjuun ja toinen Savosenmäen kouluun.

Mänttä-Vilppulan kaupungin alueella asuvia on karanteeniin määrättynä tällä hetkellä yhteensä 48 henkilöä, joista 46 liittyy Savosenmäen kouluun. Siellä etäopetukseen siirtyy maanantaista 2.11. lähtien kolme opetusryhmää, yhteensä 45 oppilasta ja 5 aikuista, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Asiasta on tiedotettu Wilman kautta huoltajille, opiskelijoille ja henkilöstölle. Toiminta koulussa jatkuu näiden toimenpiteiden jälkeen muuten normaalisti.

Leave a Comment