OrPo kukisti JymyVolleyn tiukan tasaisessa ottelussa 3-1 – Ubavić oli ensimmäistä kertaa liigakentällä

OrPo-Nurmo
JymyVolleyn Venla Raitalan hyökkäys pysähtyy Isidora Ubavićin ja Netta Rekolan torjuntaan. Kuva: Juha Jäntti

OrPo kukisti keskiviikkoiltana Nurmon JymyVolleyn naisten lentopalloliigassa erin 3-1 (25-20, 24-26, 28-26, 25-23).

Ensimmäisen erän perusteella näytti jo siltä, että kotijoukkue voisi viedä voiton jopa puhtain eräluvuin. JymyVolley nousi kuitenkin toisessa erässä hienoisesti niskan päälle erityisesti vaikeiden aloitustensa turvin.

Kolmas ja neljäs erä olivat tiukkaa taistelua viimeisiin pisteisiin asti. Pelissä nähtiin muutamia näyttävän pitkiä palloralleja, joissa takakenttäpelaajat nostivat toistuvasti palloa peliin puolin ja toisin.

OrPon serbialaisvahvistus Isidora Ubavić oli nyt ensimmäistä kertaa kentällä. Hänellä ei ollut hyökkäyspelin osalta vielä tuntuma aivan hallussa, mutta silti tuloksena oli tukku pisteitä. Lisäksi hän teki ulottuvana pelaajana useita hyviä torjuntoja verkolla.

Leave a Comment