Haasta itsesi liikkumaan

Oriveden liikuntapaikkatarjonta kasvaa tämän vuoden aikana runsaasti. Sunnuntaina vietettiin Paltanmäen elämysportaiden avajaisia ja seuraavien viikkojen aikana kahdella muullakin rakennustyömaalla päästään leikkaamaan nauhaa poikki. Frisbeegolfrata on jo valmis ja Oriparkin avajaisjuhlan päivämäärä on myös jo sovittu.

Tämän vuoden aikana Oriveden jäähallia on remontoitu. Uimahallista on ottanut vastuun uusi toimija. Aukioloajat ovat laajentuneet ja uusia vesiliikunnan muotoja on myös tullut tarjolle. Aktiivista toiminta on myös yleisurheilun ja palloilulajien puolella eikä kuntosaleistakaan ole puutetta.

Kun näiden päälle lisätään vielä se, että paikkakunnalla on loistavat mahdollisuudet harrastaa luontoliikuntaa ja maastopyöräilyä, ei liikuntaa harrastavilla kuntalaisilla pitäisi olla kovinkaan paljon valittamiseen aihetta. Tarjontaa ja vaihtoehtoja paikkakunnalla on nimittäin todella paljon.

Kuntalaisten liikkumattomuus tuottaa kuitenkin Orivedelle vuositasolla suuria kustannuksia. Ketään ei voi lenkkipolulle pakottaa, vaan ilo liikkua pitää löytää itse. Kukaan ei voi kuitenkaan ilman kokeilemista tietää, minkä lajin parissa liikuntanautinto on se täydellisin.

Haastetaan siis itsemme! Otetaan Oriveden liikuntapaikat todelliseen testiin ja päätetään sen jälkeen, mistä harrastuksesta tulee se elämänmittainen kumppani.

Leave a Comment