Ei mikään tavallinen koordinaattori

Orivedelle on haettu tänä syksynä hankekoordinaattoria. Hakemuksia tehtävään tuli yhteensä 39. Hakijoita on haastateltu tehtävää varten maanantaina, joten kovin kauan ei mene siihenkään, kun uuden hankekoordinaattorin nimi julkistetaan.

Orivesi haki noin vuoden kestävään pestiin työntekijää pieni pilke silmäkulmassaan. Hakuilmoituksessa tuotiin esiin, miten valittavan henkilön tehtävänä on toteuttaa Oriveden markkinointia villasukkakärjellä. Koordinaattorin tehtävänä on muun muassa uusien silmukoiden luonti kaupungin matkailu- ja viestintäpalveluiden kanssa. Tehtävänimikkeeksikin on muotoutumassa villasukkakoordinaattori.

Työnhakuilmoitus on ollut loistava oivallus sen laatijoilta. Se on täyttänyt ensisijaisen tarkoituksensa erinomaisesti, koska paikkakunnalla tarjolla oleva työpaikka kiinnosti suurta hakijamäärää. Ilmoituksen voima voi kantaa myös pidemmälle. Moni nyt avoinna ollutta paikkaa hakeneista saattoi kiinnostua Orivedestä ensimmäisen, mutta ei viimeisen kerran.

Tärkeintä on löytää tehtävään sopivin työntekijä. Kun innostuneita hakijoita on runsaasti tarjolla, mahdollisuus hyvään rekrytointiinkasvaa. Kun rekrytointiprosessi onnistuu kertalaakista, säästytään myös monelta vaivalta. Uudet hakukierrokset eivät ole tarpeen ja töiden alkuun päästään rivakasti.

Leave a Comment