Lähetä muisto kappalaisena toimineesta Juha Itkosesta – niitä saatetaan lukea lähtöjuhlassa

Oriveden seurakunnan kappalainen Juha Itkonen siirtyi jo kesän alussa Messukylän kirkkoherraksi. Koronatilanteen vuoksi hänen lähtöjuhlansa siirrettiin syksyyn.

​Juha Itkosen läksiäisiä vietetään nyt sunnuntaina. Aamulla Oriveden kirkossa kuullaan messussa Itkosen lähtösaarna. Messun jälkeen vietetään varsinaista läksiäisjuhlaa seurakuntakeskuksella. Koronarajoitusten vuoksi juhlaan mahtuu 70 osallistujaa.

Läksiäisjuhlaa varten kerätään muistoja Itkosesta. Muiston kohtaamisesta tai terveiset Itkoselle voi kirjoittaa Oriveden seurakunnan nettisivujen kautta torstai-iltaan mennessä. Muistot välitetään Itkoselle ja osa niistä saatetaan lukea läksiäisjuhlassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?