OrPo otti harjoitusturnauksesta kaksi voittoa – liigapelit alkavat lokakuun alussa

OrPon harjoituspelit eivät tuoneet valaistusta siihen, millaiset ovat liigajoukkueiden voimasuhteet tällä hetkellä. OrPo pelasi viikonloppuna harjoitusturnauksen Kangasalla. Serbialainen hakkuri Isidora Ubavic oli pois turnauksesta. LP Kangasala voitti kaikki pelinsä vaivatta Ronja Heikkiniemen johdolla.

OrPo hävisi Kangasalle numeroin 3-0 (25-18, 25-19, 25-13). Toisessa pelissä OrPo voitti Nurmon Jymyn 3-0 (25-17, 25-12, 28-26).  Kolmas ottelu Kuortanetta vastaan meni OrPolle 2-1 (23-25, 25-15, 25-18).

Kuortane-pelissä OrPon Saara Holm hyökkäsi peräti 71 prosentin tehoilla. Annukka Paloniemi nosti 26 aloitusta virheettä. Keskitorjuja Netta Rekola testasi turnauksessa kahdessa pelissä hakkurin tonttia. Sairastumisen jälkeen pelikentille palannut Kaisa Nyman oli kokoonpanossa Kangasalaa ja Nurmoa vastaan pelatuissa otteluissa.

Harjoituspelit LP Kangasalaa vastaan jatkuvat vielä perjantai-iltana Orivedellä. Naisten mestaruusliigan pelien on tarkoitus alkaa 1. lokakuuta. OrPon ensimmäinen liigapeli Hämeenlinnaa vastaa on otteluohjelman mukaan 2. lokakuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?