OrPoa edustava Johanna Rosnell palasi kultakantaan – mestaruus tuli heittoviisottelusta

Heittoviisiottelu
Heittoviisottelun mestaruuskisat pidettiin Helsingin Eläintarhan kentällä. OrPoa edustava Johanna Rosnell (2. vas.) voitti oman sarjansa. Kuva: Jari Järvenpää

Tamperelainen, Oriveden Ponnistusta edustava Johanna Rosnell saavutti yhden Suomen mestaruuden lisää kultaketjuunsa voittamalla Helsingin Eläintarhan kentällä N45-sarjan heittoviisiottelun mestaruuden pistein 2 441.

Rosnell on voittanut aiemmin joukkuekultaa lentopallossa tyttöjoukkueissa ja keihäänheiton joukkuekilpailussa Marjo Järvisen kanssa.

Kesällä 2013 Rosnell voitti henkilökohtaisen mestaruuden keihäänheitossa N40-sarjassa. Nyt hän otti toisen aikuismestaruuden ja väliin on tullut himmeämpiä mitaleita.

Rosnell teki Helsingissä sarjan, jossa hän työnsi kuulaa 7,70, heitti kiekkoa 22.27, keihästä 24,43 ja moukaria 25,23. Painonheitossa hän teki tuloksen 8,29.

– Kiekko oli paras lajini. Moukarissa heittorinki oli niin liukas kuin olisi jäällä heittänyt. Se vähän pudotti tuloksia, totesi mestaruuden heittänyt Rosnell.

Toinen Ponnistuksen edustaja Jari Järvenpää joutui tyytymään pistesijaan. Neljäs sija tuli kuitenkin ennätyspistein 2 822. Sarjassa kuulantyönnön tulos  10,01, kiekon 29,88, moukarin 31,57, keihään 32,04 ja painon 11,64.

– Ennätys parani noin 150 pistettä. Paras moukarikaari meni heittoverkkoon liukkaan ringin vuoksi, harmitteli neljänsiin sijoihin tänä kesänä tottunut Järvenpää..

Leave a Comment