Sarapihan terveysaseman ilta- ja yövastaanotto on toistaiseksi suljettu, tavoitteena katkaista tartuntaketjut

Mänttä-Vilppulan Sarapihan terveysaseman ilta- ja yöajan kiirevastaanotto on toistaiseksi suljettu. Kello 20.00–8.00 välisenä aikana kiirevastaanottoa tarvitsevat asiakkaat hoidetaan Jämsän Terveyden päivystyksessä.

Sarapihan terveyskeskussairaalaan ei toistaiseksi oteta uusia potilaita, ja sinne on asetettu vierailukielto. Sairaalassa olevien potilaiden omaisiin on oltu yhteydessä.

Vierailut kriittisesti sairaiden ja saattohoidossa olevien potilaiden luona ovat mahdollisia etukäteen suunnitellusti ja vahvalla suojauksella. Osastohoitoa tarvitsevat potilaat ohjataan ensisijaisesti Jämsään.

Poikkeustoimien tarkoituksena on katkaista paikkakunnalla viime päivinä ilmenneet koronatartuntaketjut. Toimenpiteet on linjattu yhteistyössä TAYS:n infektio-osaston kanssa. Tartuntaketjujen kartoitusta jatketaan edelleen.

Terveyskeskuksen kiirevastaanoton toiminta jatkuu päiväsaikaan normaalisti. Tarkkailuhoitoa vaativat asiakkaat hoidetaan Jämsässä tai Acutassa.

Kiirevastaanoton palvelua tarvitsevia pyydetään ottamaan yhteyttä Mäntän Sarapihan terveysasemalle. Puhelimessa tehdään hoidontarpeen arviointi ja ohjataan asiakkaat sen mukaan eteenpäin.

Leave a Comment