Etni Khan kisaa Voicen finaalipaikasta – semifinaalin vuoro on tänä iltana

Etni Khan esiintyy tänään perjantaina The Voice of Finlandin semifinaalissa ja tavoittelee paikkaa ensi viikon perjantain finaalilähetykseen.

Kisassa on vielä kahdeksan laulajaa eli jokaiselta tähtivalmentajalta on mukana kaksi laulajaa. Toinen joukkueen laulajista etenee finaaliin. Paikka ratkeaa valmentajan ja yleisön antamien yhteisäänien perusteella.

Yleisöääniä Etni Khanille on voinut antaa jo viikon ajan. Äänestys päättyy illalla suorassa lähetyksessä ilmoitettavana ajankohtana.

Viime viikon torstaina pidetyssä ensimmäisessä Logomon livelähetyksessä Etni Khan esitti The Jackson Fiven kappaleen I Want You Back. Hän sai Redraman tiimiläisistä eniten yleisöääniä ja pääsi niiden perusteella suoraan semifinaaliin.

– Eilinen oli ihan mahtava päivä. Esitys meni omasta mielestä nappiin ja yllätyksekseni pääsin yleisöäänin jatkoon. Olin valmistautunut jo kotiin lähtöön, mutta mennään vielä yksi kierros ja katsotaan, kuinka siinä käy, orivesiläinen kommentoi julkisella Facebook-sivullaan viime viikon perjantaina.

Suora lähetys alkaa Nelosella iltakahdeksalta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?