Syyspihlajan alla lauletaan myös Länkipohjassa – yleisöön pääsee noin 50 henkilöä

Oriveden Mieslaulajat uusii Syyspihlajan alla lauluhetkensä sunnuntaina Länkipohjan rukoushuoneella Leena Mäkelän johdolla.

Lauluhetki Syyspihlajan alla laulettiin jo viime viikon torstaina Oriveden Suojalla. Se sisälsi kolme teemaa, jotka olivat Kesästä syksyyn, Kansanlaulun taikaa ja Laulamisen ilosta. Ohjelma-aika jakaantuu nytkin kuoron ja yleisön kesken. Nyt myös Länkipohjan väki pääsee tunnelmaan ja mukaan ohjelman suorittamiseen osallistumalla mieslaulajien ja kanssa tuttuihin, teemaan sopiviin yhteislauluhin.

Länkipohjan uusintakonsertista päätettiin isommin valmistelematta pian sen jälkeen kun Suojan keikka oli laulettu.

– Olisi ollut sääli jättää hyvä ohjelma vain yhteen esittämiskertaan, kun sitä kuitenkin harjoiteltiin aivan tosissaan lähes kuukausi ja tunnelma Suojalla oli syksyisen haikea, mutta kuitenkin laulun voimalla normaalioloihin suuntautunut, Jyrki Tuomaala kertoo.

Eräs syy Länkipohjan valitsemisesta uusintakonserttipaikaksi oli yhteislaulujen säestysryhmä Auranen& Saura, herrat kun ovat Länkipohjasta. Kuoron takabassossa laulaa lisäksi kaksi Länkipohjan ”mörköbassoa”, heillä on siis näytön paikka kotikentällään.

Yhteinen musiikkihetki muodostuu samalla Leena Mäkelälle nyt ihan oikeaksi jäähyväiskeikaksi Mieslaulajien kanssa. Uuden laulukauden Oriveden Mieslaulajien kanssa on juuri aloittamassa Jami Westergård.

Länkipohjan rukoushuoneella maksimiyleisömäärä on noin 50.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?