Kampuksen sadonkorjuujuhlassa on tarjolla tietoa ja tuotteita – viikon päästä myös tiedetään, kenen kurpitsa on suurin ja kaunein

Oriveden Kampuksella järjestetään ensi lauantaina Suuri Sadonkorjuujuhla ja kirpputori.

Tapahtumassa ammattituottajat ja kotipuutarhurit myyvät ja esittelevät tuotteitaan. Myös monenlaista infoa on tarjolla ja kysellä voi muun muassa hedelmäpuiden ja marjapensaiden leikkaamisesta, hapanjuurileivän leipomisesta tai palstaviljelystä.

Yhtä lailla tietoa saa siihen, kuinka pörriäiset saadaan kotiutumaan puutarhaan ja hyönteishotelliin tai kuinka viljellään suuri kurpitsa ja miten vihannekset hapansäilötään.

Suuria kurpitsoja sadonkorjuujuhlassa pääsee todennäköisesti myös ihastelemaan. Tapahtumassa järjestetään nimittäin Suurin ja kaunein -kilpailuja. Sarjoja niissä on kurpitsoille, mukuloille ja muille kasveille. Sarjojen voittajat palkitaan kunniakirjoin.

Satokiertopöytään kuka tahansa voi puolestaan tuoda ylimääräisiä puutarhan tuotteitaan jakoon. Sadonkorjuukelpoista musiikkia esittävät Seija Hurskainen ja Eero ’Safka’ Pekkonen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Myyntipöydät ovat maksullisia ja sen voi varata sähköpostitse Oriveden Kampuksen myynnistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?