Auttajia löytyi, eikä kiirettä mihinkään

Hirvi ja minä otimme yhteen kantatie 58:lla Höllön ja Onnistaipaleen välillä lauantaina 29.8. keskellä kirkasta päivää, kello 13. Autolle tuli pieniä kauneusvirheitä ja minulle iso säikähdys.

Hirvelle kävi huonosti. Se lensi autoni yli ja putosi ilmeisesti takajaloilleen, jotka menivät poikki. Pian paikalle ehtikin poliisin kutsumana kaksi metsämiestä, joista ensimmäinen antoi eläimelle armonlaukauksen. Hirvi oli vielä nuori, erausvasa kaiketi. Jos olisi ollut isompi, en ehkä olisi tätä kertomassa.

Porukka, joka minua siinä tilanteessa auttoi, oli aivan mahtavaa. He hoitivat kaiken, kun minä vielä tärisin tapahtuneesta. Kaksi autokuntaa pysäytti tehokkaasti liikenteen ja ohjasi liikenteen onnettomuuspaikan ohi. Mukana oli iso joukko muitakin paikalle osuneita, jotka odottivat, kunnes pääsin lähtemään paikalta. En tiedä, olivatko paikkakuntalaisia, mutta eivät jääneet vain töllistelemään, eivätkä antaneet muidenkaan töllistellä.

Ansaitsette sylin täydeltä kiitoksia välittämisestä ja huolenpidosta! Minunkin tukenani viipyi nuori äiti, joka näki järkytykseni.

Kaikki sujui kuin elokuvissa. Poliisi otti yhteyttä, että heillä kestää vielä vartin, mutta tulossa ovat. Hatunnosto heillekin tästä, sillä odottavan aika on pitkä. Reipas poliisi tarkisti lopuksi, ettei autosta valu mitään, ennen kuin antoi lähtöluvan.

Kiitollisena

Fiestan kuljettaja

Leave a Comment