Liigajoukkue aloitti harjoituspelit – vieraat veivät kaikki erät

OrPo pelasi ensimmäisen harjoituspelinsä lauantaina kotisalissaan suljetuin ovin. Vastassa oli Hämeenlinnan Lentopallokerho. Vieraat voittivat kaikki neljä erää (15-25, 23-25, 17-25, 23-25).

OrPo oli vahvasti mukana kahdesti erävoittotaistelussa, mutta esimerkiksi viimeisessä erässä selvä johto katosi viimeisissä palloissa tehtyihin omiin virheisiin.

Hämeelinnalla oli mukana italialainen passari. OrPon ainoa ulkomaalaisvahvistus, serbialainen Isidora Ubavic odottaa työluvan saantia Suomeen kotimaassaan. Keskitorjuja Kaisa Jokinen huilasi lauantain pelin. Hänen paikallaan pelasi Salla Uusitalo varsin tiiviin pelin.

Hyökkäysvoimassa OrPo hävisi selvästi. Saara Holm oli tehokkain, 23/15. Muiden pelaajien kohdalla pluspisteet olivat tiukassa. Hämeenlinna voitti hyökkäykset 60-35. Emma Riikilä keräsi saldon 23/+15.

OrPon vastaanotto oli hallittua, selvästi parempaa kuin vierailla. Myönteistä oli toisen liberon, Emilia Putkisaaren työskentely ja Anastasia Borichevan vahva torjuntapeli viidellä pistetorjunnalla.

Harjoituspelit jatkuvat jo tällä viikolla. Lauantaina OrPo kohtaa HLK:n uudestaan Hämeenlinnassa. Kangasalan turnauksen vuoro on 19. syyskuuta. Siihen osallistuvat OrPon lisäksi LP Kangasala, Jymy ja Kuortane. Lisäksi 25. syyskuuta OrPo kohtaa harjoituspelissä LP Kangasalan kotihallissaan.

Liigapelien on tarkoitus alkaa lokakuun alussa. Liigaan on tullut myös lisäys, sillä virolainen TalTech/Trade house kohtaa kaikki liigajoukkueet kerran vieraskentällä.

Leave a Comment