Vastaa kyselyyn: Aiotko käyttää kasvomaskia?

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja

THL antoi viime viikolla suosituksen kasvomaskin käytöstä.

THL antoi viime viikolla suosituksen kasvomaskin käytöstä, jotta koronavirusepidemia ei pahenisi. Sen jälkeen muun muassa VR ja Tampereen seudun joukkoliikenne ovat päivittäneet ohjeistuksensa THL:n suosituksen mukaiseksi.

Myös Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on julkistanut omat alueelliset suosituksensa, jotka ovat voimassa sairaanhoitopiirin alueella. Sairaanhoitopiiri suosittaa kasvomaskin käyttöä, kun ennestään tuntemattomat henkilöt kokoontuvat pidemmäksi aikaa sisätiloihin, joissa etäisyyksien pitäminen ei onnistu. Tällaisia tilaisuuksia ovat esimerkiksi konsertit, teatteriesitykset ja urheilutapahtumat. Sairaanhoitopiiri suosittelee maskeja myös rajatuissa ulkotiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin, joihin kertyy suuri määrä ihmisiä eikä etäisyyksien pitäminen onnistu

Vastaa toimituksen verkkokyselyyn ja kerro näkemyksesi kasvomaskien käytöstä. Kyselyyn voi vastata 20. elokuuta saakka.

 

OS Aiotko käyttää kasvomaskia?
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?