Mäntänvuoren Terveyden terveysasemien ajanvarausnumerossa on ruuhkaa

Terveysaseman ajanvaraus- ja neuvontanumero on ajoittain ruuhkautunut koronaviruksen aiheuttaman runsaan puhelumäärän vuoksi, Mäntänvuoren Terveys tiedottaa.

Ruuhkaisinta ajanvaraus- ja neuvontanumerossa on aamupäivisin. Kiireettömissä asioissa asiakkaita kehotetaankin nyt ottamaan yhteyttä mieluummin iltapäivästä aamupäivän sijaan.

Palvelussa on myäs käytössä takaisinsoittopalvelu, joka tarjoaa mahdollisuutta jättää hoitajalle takaisinsoittopyyntö. Mäntänvuoren Terveydestä luvataan, että soitto jokaisen takaisinsoittopyynnön jättäjälle tehdään saman päivän aikana.

Takaisinsoittopyyntöä jättäessä tallenne antaa ohjeita. Asiakas voi valita, soitetaanko hänelle takaisin samaan numeroon, josta hän sillä hetkellä soittaa vai tehdäänkö soitto johonkin toiseen numeroon. Valinta tehdään numeronäppäimillä.

– Tärkeää on muistaa odottaa hetki numerovalinnan jälkeen, jotta takaisinsoitto ehtii rekisteröityä järjestelmään. Kannattaa kuunnella kuittaus takaisinsoittopyynnön onnistumisesta ennen kuin sulkee linjan, Mäntänvuoren Terveys ohjeistaa.

Hoitajaan saa yhteyden myös Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta. Sovellus ladataan oman puhelimen sovelluskaupasta, ja keskustelu hoitajan kanssa käydään helposti chatin kautta. Monet asiat hoituvat sovelluksen kautta jo ensikontaktilla. Tarvittaessa hoitaja voi ohjata suoraa lääkärin etävastaanotolle.

Juupajoki kuuluu Mäntänvuoren Terveyden toimialueeseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?