Vastaa kyselyyn: Aloitatko syksyllä uuden harrastuksen?

Monelle syksy on luonteva ajankohta aloittaa jokin uusi harrastus tai osallistua urheiluseuran toimintaan. Kuva: Eveliina Kälviäinen/ Oriveden Sanomien arkisto

Kesäkuukausien leppoinen löhöäminen on pian vaihtumassa syksyn kirpakoihin keleihin ja arkiseen aherrukseen. Monelle syksy tarkoittaa uuden kouluvuoden ohella myös erinäisten urheilu- ja harrastusryhmien alkamista. Kuulutko sinä tähän joukkoon, joka odottaa kuumeisesti harrastuskalenterin täyttymistä?

Vastaa toimituksen verkkokyselyyn maanantaihin 10. elokuuta mennessä ja kerro, aiotko syksyllä aloittaa jonkin uuden harrastuksen. Aiotko syventyä kiinan kieleen, kirjoneuleisiin tai kenties kuntosalityöskentelyyn? Vai onko nykyisissä harrastuksissasi jo aivan riittävästi tummenevien iltojen täytteeksi?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?