Oriveden jäähallin remontti on valmis − halli avaa ovensa maanantaina

Oriveden jäähalli

Oriveden jäähallin remontti alkoi toukokuussa. Asennuspäällikkö Heikki Hanski esitteli tuolloin kaukalon laitojen pleksiosien kiinnitykseen käytettäviä tolppia, jotka ovat hivenen taipuisaa materiaalia. Kuva: Juha Jäntti

Oriveden jäähallin kesänaikaiset remontit ovat valmistuneet aikataulussa. Oriveden kaupunki tiedotti torstaina, että uusittu halli aloittaa jääkauden koulujen alkaessa ensi viikolla. Hallin ovet avautuvat maanantaina.

− Jäädytys on jo yli puolivälissä ja laitteisto on toiminut moitteetta. Hallin ilmanlaatu on erinomainen ja kosteusprosentit alhaiset. Orivedellä tulee olemaan taas kerran Pirkanmaan, ellei jopa koko valtakunnan paras jää, toteaa jäähalliyhtiön toimitusjohtaja ja kaupungin liikuntapäällikkö Roope Marski.

Marski kertoo odottavansa innolla alkavaa jääkautta ja uusitun laitteiston tuomaa hyötyä myös käyttökustannuksiin. Asiasta saatiin jo keväällä hiukan tietoja. Kausi jäi kuitenkin koronaviruksen vuoksi lyhyeksi, joten lopullinen vaikutus kustannuksiin nähdään vasta vuodenvaihteessa.

Vakiovuoroja on Marskin mukaan myyty tälle kaudelle aikaisempaa enemmän. Remontoitu jäähalli on tuonut kysyntää myös Oriveden ulkopuolelta.

− Esimerkiksi koko viikonlopun leirejä toteutuu syksyn aikana ja tämä tuo myös uusia myyntikanavia alueen muille yrityksille.

Kaupungin tiedotteessa todetaan, että koronavirustilanteesta johtuen yleisöluistelut aloitetaan vasta syyskuun alussa, kun on nähty, miten epidemiatilanne kehittyy koulujen alkamisen jälkeen. Kuntalaisille on tulossa maksuttomat vuorot kiekkopelailuun, yleisöluisteluun, perheluisteluun sekä kuntoluisteluun. Yleisövuorojen määrää lisätään koulujen loma-aikoina.

Lue lisää aiheesta:

Kompurat purkivat jäähallin kaukalon – tilalle tulee joustolaitainen

Joustolaitakaukalon asennus alkoi – jäähallin remontti pysyy hyvin aikataulussa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?