Itäajoneuvojen harrastajat kokoontuvat jälleen Säynäniemeen, kaikki seudun harrasteajokit ovat tervetulleita paraatiin

itäajoneuvot Säynäniemessä

Itäajoneuvoja nähtävillä Säynäniemessä. Kuva: Matti Yli-ketola

Itäajoneuvojen harrastajat kokoontuvat vuotuiseen kesätapaamiseensa Säynäniemeen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Kokoontuminen näkyy myös Oriveden keskustassa, kun vanhojen menopelien paraati suuntaa torille lauantaina 25. heinäkuuta.

Järjestäjät kutsuvat paraatiin kaikkia lähialueen museo- ja harrasteajoneuvoja merkistä riippumatta. Paraatin vetää orivesiläinen Seppo Luoto entisöimällään Trabant-autolla. Paikalla on useita harvinaisia rakenneltuja ja entisöityjä ajoneuvoja, joista yksi esimerkki on Pertti Liuhasen palkittu sivuvaunupyörä.

Tapahtuman järjestäjät myös muistuttavat yleisöä noudattamaan yleisiä koronaepidemiaan liittyviä ohjeita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?