Lastenteatteria ja stand upia – vierailevat tähdet ilahduttavat Rönnin lavalla

Rönnin kesäteatterissa ei tänä kesänä sen omaa tuotantoa päästä näkemään. Esityksiä teatterin lavalla silti nähdään, sillä paikalle on hankittu vierailevia taiteilijoita. Vierailut aloittaa  lauantaina lastenteatteri Soiva Sammakko. Pia Leinonen ja Joni Tiala tuovat Rönniin musiikkipitoisen nukkenäytelmän Soiva Sammakko ja sirkuksen salaisuus.

Soiva Sammakko ja sirkuksen salaisuus on Teatteri Soivan Sammakon kevään 2019 uusi käsikirjoitus. Samalla se on yhdestoista osa Soiva Sammakko -sarjaan. Näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Näytelmän teemoja ovat tunteet, suru ja eläinetiikka.

Varttuneemmaalle väelle lauantai-iltana on tarjolla stand upia, kun Rönnin Kkesäteatterissakin 2000-luvun alussa esiintynyt Johanna Tohni tulee puolisonsa teatterijohtaja, näyttelijä, koomikko Riku Suokkaan kanssa paikalle.  Kaksikko yhdistää työn ja rakkauden eli vitsailevat toisistaan estottomasti lavalla. Esitykseni nimi on Mars vs Venus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?