Frisbeegolfaajille on pian tulossa uusi kohde – Länkipohjan rataa on jo ryhdytty suunnittelemaan

Länkipohjaan on valmisteilla 9-väyläinen frisbeegolfrata.

Länkipohjan seudun kyläyhdistys on hakenut radan rakentamista varten Leader-rahoitusta ja paikallinen Vesuri-ryhmä on puoltanut hanketta jo huhtikuun kokouksessaan. Hanke on myös jo edennyt ely-keskuksen käsittelyyn.

Hankkeen kustannusarvio on 23 650 euroa. Talkootyön osuus hankkeessa on 6 600 euroa ja omarahoitusosuus reilu 5 000 euroa. Elyltä haettavan rahoituksen osuus on vajaa 12 000 euroa. Tälle osuudelle kyläyhdistys on nyt hakenut Jämsän kaupungilta välirahoituslainaa. Hallitus käsittelee asiaa maanantaina.

Kyläyhdistys on jo kertonut, että rata on tarkoitus rakentaa Länkipohjan urheilukentän reunoille, lähistöllä olevan pururadan alkuosalle ja Längelmäki Hallin vieressä olevaan kaupungin omistamaan metsikköön. Parkkipaikka radan käyttäjille on tulossa jäähallin pihaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?