Sini Lällä ja Hassit ottivat voitot kauden avauskisoissa

Jyväskylän Kenttäurheilijoita nykyisin edustava korkeushyppääjä Sini Lällä hyppäsi Lahdessa kauden kotimaisen kärkituloksen 183. Hän yritti kolmesti uudesta ennätyskorkeudesta 186 tuloksetta. Lällä voitti kahdella sentillä kisassa toiseksi tulleen Heta Tuurin. Lällän tuloskunto lupaa hyvää alkaneelle kaudelle.

Hassin veljekset avasivat kisakauden Jyväskylässä lauantaina. Lauri Hassi juoksi kovassa vesisateessa ylivoimaiseen voittoon 600 metrillä, aika oli 1.23, 63. Juuso Hassi voitti pituuden tuloksella 659 ja oli toinen 150 metrillä ajalla 15,47.

– Heikko pituustulos kertoo ottelijan kevään harjoitusolosuhteista. Lajiharjoitteita hallioloissa ei ole päässyt tekemään. Samoin Kaisa Kymäläisen kuula- ja punttitreenit Liikuntahallin ollessa  suljettuna ovat jääneet väliin. Siksi kilpailukautta ei ole vielä aloitettu, kertoi valmentaja Jaakko Hassi.

Kesän 10-otteluohjelma meni koronapandemian vuoksi uusiin puihin. Ensimmäinen 10-ottelu on Lappajärvellä kutsukilpailuna toteutettava kisa ensi viikonvaihteessa. Toinen ottelu on heinäkuussa Lahdessa. Kolmas on vuorossa Kalevan Kisoissa Turussa elokuun puolivälissä. Nämä ovat Juuso Hassin 10-ottelut ottelut tänä suvena. Lisäksi kisataan huomattava määrä yksittäisiä lajeja.

Lauri Hassin kilpailuavaus 600 metrillä oli lupaava. Torstaina hän juoksee OrPon Sisulisäkisoissa 1000 metriä. Juhannuksena on vuorossa kova 800 metriä Saarijärvellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?